Pride Kids 2016

Teater

Najkit

 

ÅRETS KULTURFÖRENING

I TYRESÖ 2016

______________________________

Pride Kids 2016

 

Teater Najkit presenterar i år Pride Kids på Stockholm Pride!

I år kommer det finnas extra mycket att göra för alla barn och familjer på Stockholm Pride. I Pride Kids-området i Pride Park bjuds det bland annat på shower, interaktiv teater, maskeradtema, lekhörna, fotografering, pyssel, ansiktsmålning, allsång och gästartister.

Varje dag ges flera teater- och musikalföreställningar av ideella teatergruppen Teater Najkit. Man kan här även träffa och leka med Pride Kids egen maskot Super-Pandan.

För de allra minsta finns en lugn oas där föräldrar med barn kan pusta ut, värma mat i micro, byta blöja eller bara vila benen en stund. Lugna rummet är öppet till kl. 21:30 alla dagar.

 

Välkomna!

Datum

27 juli, 14:00-18.00

28 juli, 14:00-19.00

29 juli, 14:00-18.00

30 juli, 14:00-19.00

_____________________________

 

Plats

Pride Park,

Östermalms IP,

Södra Fiskartorpsvägen 2

_____________________________

 

Program

Vi ♥ Sagor

En interaktiv barnteater för alla åldrar med Teater Najkit. Gammalt möter nytt, och publiken får vara med och bestämma vad som ska hända på scen.

Vi ♥ Disney

Detta är en fartfylld och rolig show där vi blandar några av Disneys mest kända låtar, invävda i teaterscener, roliga händelser, presenterade av en smått galen konferencier som gärna pratar med publiken och diverse improvisationer som är olika i varje föreställning

Gästartister

På Prides speciella familjedag, torsdagen den 28/7, kommer bla ”SuperPeter” från barnkanalen och stylar de barn som vill till riktiga superhjältar, eller något annat roligt. Denna dag kommer även Behrang Miri från barnkanalen och underhåller på lilla scenen!

Varje dag kan barnen också träffa och hälsa på Pride Kids egna maskot: Super-Pandan!

 

Alltid något på gång!

Förutom shower och interaktiv teater kommer det även finnas maskeradtema, lekhörna, fotografering, pyssel och ansiktsmålning! Hos oss på Pride Kids är alltid något på gång!

En lugn oas

Lugna Rummet är den del av PrideKidsområdet som är öppet längst, och speciellt gjort för våra minsta besökare med sin familj. Här finns plats att vila, micro för barnmat, vatten, sagohörna, enklare pyssel, leksaker, plats att byta blöja mm.

Observera att Gula Huset är litet och inte är tillgängligt för rullstol, barnvagn eller liknande. Utrymme att parkera (utan bevakning) finns utanför huset.

 

ENSEMBLE

Manus och Regi:

AnnaCarin Blomberg

 

Teknik:

Oskar Kaarle

Tobias Sundström

 

Kostym:

AnnaCarin Blomberg

 

Foto:

Christer Blomberg

Skådespelare:

 

Ejke Blomberg

EmmaLina Blomberg

Daniel Brandel

Gry Lutteman

Malva Lardén

Jacob Netterberg

 

Koreograf:

EmmaLina Blomberg

 

Assistent:

Linnea Kellkkanen

 

Smink:

AnnaCarin Blomberg

Katharina Solberg

 

Konstnärlig/Projektledare:

AnnaCarin Blomberg