ndgqgqlsxm19i631z2oerwng3zjpuvsy
hi43p7l71fzeb5g2ku88fnsiqvdennk

Bokstavsmonstret

En helt vanlig dag anländer Bibliotekarien på stadens bibliotek för att läsa sagor. Det visar sig dock snart vara en allt annat än vanlig dag…  


Mystiska ljud, flygande böcker och ett ruskigt monster gör att Bibliotekarien plötsligt står inför sitt livs största utmaning!


 ”Bokstavsmonstret” är historien om en bibliotekarie som ska ha sagostund med en grupp barn på biblioteket, men avbryts av ett bokstavsslukande monster! Bibliotekarien och barnen får tillsammans rädda biblioteket och alla bokstäver under föreställningens gång. En interaktiv, rolig och lagom spännande musikalisk föreställning om vikten av det skrivna ordet.


Från start i mitten av september 2021 så kommer föreställningen ”Bokstavsmonstret” att turnera på olika bibliotek runt om i Sverige. Bokstavsmonstret är en musikteater på ca 30 minuter, med en målgrupp på barn mellan 2-9 år med familj.  Vi är två yrkesutbildade skådespelare i föreställningen, med egen rekvisita och nyskriven originalmusik. Turnén pågår till slutet av december.


Det vi behöver för att kunna spela är en yta på ca 4x3 meter, men kan anpassa efter behov både till större och aningen mindre. Vi har med scenografi, teknik, kostym etc.


Vi behöver ca 2 timmar för att sätta upp och 1 timme för att packa ihop.

Om vi spelar för skol- eller förskoleklasser finns lektionsmaterial till lärarna (utformat av pedagoger) att tillgå. 


Det är en mycket interaktiv föreställning där vi uppmuntrar barnen att muntligt vara med och ”hjälpa” bibliotekarien med ”monsterproblemet”. 


En föreställning är mellan 30-45 minuter lång.


Vi är en ideell förening, betalning sker på faktura till Teater Najkit.En nyskriven musikteater för hela familjen.
MEDVERKANDE

Regi AnnaCarin Blomberg

Manus  AnnaCarin Blomberg

Musik  ​Emma Lina Blomberg

Ljus och ljud Hampus Helin

Scenografi  AnnaCarin Blomberg

Smink  AnnaCarin Blomberg

Foto Christer Blomberg

Kostym AnnaCarin Blomberg


ENSEMBLE (2021)

Ejke Blomberg

Lukas Feurst


ENSEMBLE (2020)

Ejke Blomberg

Malva Lardén

Julia Olsson