ndgqgqlsxm19i631z2oerwng3zjpuvsy

Bokstavsmonstret

En helt vanlig dag anländer Bibliotekarien på stadens bibliotek för att läsa sagor. Det visar sig dock snart vara en allt annat än vanlig dag…  


Mystiska ljud, flygande böcker och ett ruskigt monster gör att Bibliotekarien plötsligt står inför sitt livs största utmaning!


 ”Bokstavsmonstret” är historien om en bibliotekarie som ska ha sagostund med en grupp barn på biblioteket, men avbryts av ett bokstavsslukande monster! Bibliotekarien och barnen får tillsammans rädda biblioteket och alla bokstäver under föreställningens gång. En interaktiv, rolig och lagom spännande musikalisk föreställning om vikten av det skrivna ordet.


Nu har tyresöbor chansen att se "Bokstavsmonstret" GRATIS på Forellen i Tyresö! Endast ett fåtal biljetter finns. Missa inte chansen och boka redan idag!


Plats: Bio Forellen

Datum: Söndagen den 5/9

Tid: 14:00


För att boka biljett, skriv ett mail till ejkeblomberg@gmail.com

Vi har endast ett begränsat antal biljetter denna gång, så det är först till kvarn! Boka inte fler biljetter än du kommer använda, så det blir rättvist för alla som vill se.


Det är en mycket interaktiv föreställning där vi uppmuntrar barnen att muntligt vara med och ”hjälpa” bibliotekarien med ”monsterproblemet”. 


En föreställning är mellan 30-45 minuter lång.
MEDVERKANDE

Regi AnnaCarin Blomberg

Manus  AnnaCarin Blomberg

Musik  ​Emma Lina Blomberg

Ljus och ljud Hampus Helin

Scenografi  AnnaCarin Blomberg

Smink  AnnaCarin Blomberg

Foto Christer Blomberg

Kostym AnnaCarin Blomberg


ENSEMBLE

Ejke Blomberg

Lukas Feurst